Information för kunder

Nu kan ni lämna avikelserapport direkt kopplat till det aktuella uppdraget

Gävle Tolkjour AB är certifierat enligt ISO 9001: 2008 och arbetar med ständig förbättring för att möta kundernas behov.

I vårt webb- bokningssystem Tolkpoolen finns nu en ny funktion som ger möjlighet att lämna avvikelserapport kopplad direkt till det aktuella uppdraget. Se beskrivning här.

Tolkpoolen – det enkla och effektiva sättet att beställa tolk!

Gävle Tolkjour AB använder bokningssystemet Tolkpoolen. Där kan du som kund logga in och boka uppdrag.

Dina inloggningsuppgifter får du av oss. Kontakta oss om du har tappat bort dina användaruppgifter eller inte har hunnit fått dem.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss för support eller om det är något annat du undrar över angående Tolkpoolen.

Nya smarta förbättringar i Tolkpoolen

I höstas införde vi vårt webb bokningssystem Tolkpoolen. Vi har fått mycket bra feedback från våra kunder över dess användarvänlighet. Men även om något är bra så kan det alltid bli bättre! Nu kan du som kund hos oss boka tolk via webben med väldigt kort varsel (akuta) – redan samma dag. Vi har tagit bort denna begränsning vid bokning.

En annan förbättring är att du som kund kan ändra ditt lösenord till det du själv väljer. Något som vi har sett är väldigt efterlängtat. Kontakta någon av förmedlingarna och meddela vilket lösenord du önskar ha, så ordnar vi det omgående.

Gävle Tolkjour AB tillhandahåller personlig förmedling av plats- och telefontolkar under dygnets alla timmar och årets 365 dagar samt på de flesta förekommande språk. Den personliga servicen erhålls både vid akuta och planerade bokningar – dygnet runt!

Aktuellt

Fakta

Antal anställda: 12
Antal tolkar: Varierar mellan 1500-1600
Kontorstid: Mån-fre 08.00-17.00 samt jourtid 17.00-08.00 vardagar, helger och storhelger. Dygnet runt-året runt!